Monday 6 May 2013

Αγαπημένα Απριλίου 2013!

Γεια σας!!!
Αγαπημένα Απριλίου σήμερα! Δεν είναι πολλά μιας και τον Απρίλη λόγω άπειρου διαβάσματος πέρασα πολύ καιρό μέσα στο σπίτι σαν τον λέτσο και σπανίως έβγαινα έξω! Όμως όσα θα αναφέρω τα αγαπώ πραγματικά πολύ και τα ευχαριστήθηκα!

Πρώτα πρώτα, άρχισα να χρησιμοποιώ ένα foundation που είχα παραμελήσει για πολύ καιρό αλλά μέσα στον Απρίλη αποφάσισα να θυμηθώ! Είναι το Healthy Mix Serum της Bourjois που αγαπώ πολύ αλλά το άφησα στην άκρη λόγω χρώματος! Η απόχρωση είναι η 53 και είναι ιδανική για μένα την άνοιξη που δεν είμαι τόσο άσπρη όσο το χειμώνα ούτε έχω μαυρίσει ακόμα όσο μαυρίζω το καλοκαίρι! Το λάτρεψα ξανά από την αρχή σε συνδυασμό με το kabuki brush από την ecotools το οποίο με έχει βολέψει απίστευτα για να απλώνω οποιοδήποτε foundation τελευταία.. Κάνει την εφαρμογή απίστευτα γρήγορη και κάνει πολύ καλό blend! Το λάτρεψα!




Για να μου φτιάξει η διάθεση και να ξεχαστώ λίγο από το διάβασμα, ήθελα χρώμα στα νύχια και αυτά που ξεχώρισα και αγάπησα είναι της Lovie το 181 (φυστικί, μοιάζει παστέλ αλλά στα νύχια βγαίνει πιο neon, τελειο!!!), το 22 (λιλά, της λεβάντας, τέλειο παστέλ μόνο που θέλει 3 στρώσεις για να βγει καλά.. με ένα λευκό από κάτω είναι σούπερ!) και από την nails inc. το 511, notting hill carnival, ένα παστέλ κίτρινο τέλειο για άνοιξη και φυσικά για καλοκαίρι!




Για bronzer φόρεσα πάρα πολύ το Delice de Soleil της Bourjois για ένα πάρα πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα! Μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι αρκετά ανοιχτό και δίνει μια πολύ φυσική ζεστασιά στο πρόσωπο χωρίς να σκουραίνει πολύ. 




Για τα χείλη το πρώτο προϊόν το έχω αναφέρει εδώ και το έχω λατρέψει και αυτό! Είναι το Vibrant Mandarin από τη σειρά Vivids της Maybelline. Το δεύτερο είναι μια πιο ασφαλής επιλογή, το πασίγνωστο πλέον All About Cupcake της Essence, ένα πολύ γλυκό καθημερινό χρωματάκι που με βόλεψε απίστευτα για τις μέρες που βιαζόμουν ή που δεν μπορούσα να σκεφτώ τι μακιγιάζ θέλω να κάνω..




Αγαπημένη μάσκαρα είναι η Volume Million Lashes Luminizer της L'oreal για Hazel Eyes την οποία είχα αγοράσει πολύ καιρό πριν και άνοιξα τώρα. Έχω ξαναπεί ότι αγαπώ την Volume Million Lashes στο μαύρο της αλλά αυτή εδώ έχει μια μωβ απόχρωση αλλά όχι πολύ έντονη όπως οι μωβ μάσκαρα που κυκλοφορούν τελευταία και που δεν τολμώ να δοκιμάσω! Οποότε αυτή ήρθε σαν μια καλή εναλλακτική για μένα! 

Και τέλος αγαπημένη κρέμα ματιών είναι η Even Better Eyes της Clinique που χρησιμοποιώ εδώ και 1,5 μήνα περίπου και μου αρέσει πολύ. Νομίζω πως όντως βελτιώνει λίγο την κατάσταση των μαύρων κύκλων μου (η οποία παρεμπιπτόντως είναι τραγική - και ειδικά τελευταία) και επίσης είναι τέλεια για πριν το μακιγιάζ!







Αυτά ήταν τα λιγοστά αγαπημένα μου για τον Απρίλη! Ελπίζω να σας άρεσαν! 

Φιλάκιααααα!!!




Thursday 2 May 2013

Mini haul! #7

Γεια σας!!
Τι μου κάνετε?

Άλλο ένα μικρό haul έχω να σας δείξω σήμερα!

Το πρώτο πράγμα που πήρα ήταν το Shea d'afrique που τόσο πολύ άκουγα τελευταία από παντού και είπα να το δοκιμάσω. Πήρα το κλασσικό άρωμα (δηλαδή χωρίς άρωμα! :P) και το έχω χρησιμοποιήσει λίγο τελευταία κυρίως σαν κρέμα νύχτας αλλά και στις φτέρνες μου και νομίζω πως κάνει καλή δουλειά αλλά δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμη!

Πήρα επίσης και αυτές τις μασκούλες από την εταιρία Purederm που μου αρέσουν πολύ, κυρίως επειδή είναι sheet masks και μ'αρέσει να τις βάζω στο πρόσωπό μου όταν ξαπλώνω, να χαλαρώνω, να τις αφαιρώ και να κοιμάμαι κατευθείαν κάνοντας απαλό μασάζ στο πρόσωπο ώστε να απορροφηθεί το υγρό που έχουν! Υπερ-χαλαρωτικό το βρίσκω! Προσπαθώ να το κάνω οπωσδήποτε 1 φορά την εβδομάδα!




Στη συνέχεια πήρα αυτό το σετάκι με το τζελ καθαρισμού και την ενυδατική της Nivea για μικτές/λιπαρές επιδερμίδες. Είχα δοκιμάσει τα προϊόντα από δείγματα και μου άρεσαν αρκετά οπότε όταν βρήκα αυτή την προσφορά (γύρω στα 6-7 ευρώ ήταν όλο το σετ με το νεσεσέρ) την άρπαξα και είμαι χαρούμενη!




Αν έχετε διαβάσει λίγο κανένα παλιότερο ποστ μου θα έχετε καταλάβει ότι αγαπώ την Bourjois! Εννοείται λοιπόν ότι έτρεξα να πάρω με τη μία τα δύο παρακάτω προϊόντα!!

Το πρώτο είναι το Healthy Mix foundation (Healthy Glow & Flawless Complexion) το οποίο είναι από όσο το έχω ψάξει ανάμεσα στο κλασικό Healthy Mix και στο Healthy Mix serum τα οποία υπεραγαπώ και εννοείται πως έπρεπε να δοκιμάσω και αυτό!! Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν το συγκεκριμένο θα αντικαταστήσει το κλασικό Healthy Mix (νομίζω πως αυτό θα συμβεί) ή αν θα είναι ένα τρίτο Foundation της σειράς Healthy Mix (αυτό θα ήθελα να συμβεί!!).. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα μιας και το πήρα μόλις χτες αλλά ανυπομονώ!!

Εννοείται βέβαια ότι πήρα και την BB cream την οποία φοράω ήδη μια εβδομάδα περίπου και την αγαπώ!! Τελικά η Bourjois δε με απογοητεύει ποτέ στα Foundations κτλ. Έχει πραγματικά πολύ ωραίο αποτέλεσμα και φυσικό! Σίγουρα από τα must-haves της άνοιξης!!




Τέλος, πήρα δύο προϊόντα για τα χείλη. Το ένα είναι από τα Maybelline vivids, το 910 Shocking Coral που είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό και είναι όντως τέλειο! Στις φωτογραφίες παρακάτω δε φαίνεται ακριβώς όπως είναι. Στην πραγματικότητα είναι πιο πολύ προς το ροζ! 

Το άλλο προϊόν με το οποίο χάρηκα τρελά γιατί απλά το συνάντησα μπροστά μου χωρίς να έχω ακούσει πουθενά ότι ήρθε Ελλάδα, είναι ένα από τα Just Bitten Kissable Balm Stains της Revlon που ήθελα τόσο να δοκιμάσω!! Το συγκεκριμένο είναι σε μια απαλή nude/ροζ απόχρωση για φυσικά χείλη, πολύ πολύ όμορφη για άνοιξη και είναι το 001 Honey Douce. Δεν το έχω φορέσει πολύ ακόμα οπότε δε ξέρω για διάρκεια κτλ, πάντως ενυδατικό φαίνεται να είναι! Θα κάνω σύντομα ένα mini review για αυτό το προϊόν όταν θα έχω ολοκληρωμένη άποψη!





Αυτά ήταν όλα κοριτσάκια!! Ελπίζω να σας άρεσε! Αν θέλετε πιο αναλυτικές πληροφορίες ή review για κάποιο προϊόν θα χαρώ να το κάνω!!

Φιλάκια πολλά και καλό Πάσχα!!!