Tuesday 16 April 2013

product review: Caudalie Concentré Fermeté

Γεια σας!!!

Θέλω να σας πω σήμερα για ένα προϊόν που χρησιμοποίησα. Το είχα αγοράσει τον Οκτώβρη περίπου  και το χρησιμοποίησα Φεβρουάριο-Μάρτιο μιας και είχα άλλα προϊόντα που ήθελα να τελειώσω πρώτα.

Είναι το Concentré Fermeté ή αλλιώς Firming Concentrate από την Caudalie που στην ουσία είναι ένα λαδάκι που υπόσχεται πιο σφιχτό δέρμα και ελαστικότητα. Λέγεται επίσης ότι προλαμβάνει τη δημιουργία ραγάδων και προορίζεται για χρήση κυρίως στην κοιλιά, το στήθος και τα χέρια. Εγώ το χρησιμοποίησα και στο εσωτερικό των μηρών όπου έχω κάποια χαλαρότητα.


Όσον αφορά τον τελευταίο ισχυρισμό προφανώς δε μπορώ να έχω άποψη. Τώρα για σύσφιξη δε θα έλεγα ότι κάνει και σπουδαία πράγματα από την άποψη ότι δεν πρόκειται να δεις κάποιο θαύμα να συμβαίνει. Ίσως με ένα δεύτερο μπουκάλι να είχα καλύτερα αποτελέσματα.

Η άποψή μου είναι ότι όντως νιώθω να τονώνει σχετικά το δέρμα στα σημεία που το χρησιμοποίησα, νομίζω πως βοηθάει με την ελαστικότητα όμως και πάλι δεν είχα κάποιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, δυστυχώς.


Το πολύ πολύ ωραίο με αυτό το προϊόν είναι η μυρωδιά του (μυρίζει δυόσμο ή μέντα - αδυνατώ να τα ξεχωρίσω). Πολύ φυσική μυρωδιά και χαλαρωτική. Μου άρεσε πάρα πολύ να το εφαρμόζω πριν κοιμηθώ, μετά το ντουζ. Μου έδινε την αίσθηση της χαλάρωσης και της πολυτελούς περιποίησης.

 Από αυτή την άποψη, δε λυπάμαι τα 25 (αν θυμάμαι καλά) ευρώ που έδωσα. 
Δε ξέρω αν θα το ξανα-αγόραζα. Ίσως αν ήθελα ένα προϊόν που να το χρησιμοποιώ όταν θέλω να περιποιηθώ λίγο παραπάνω τον εαυτό μου, έτσι σαν ανταμοιβή μετά από μια δύσκολη μέρα. Ίσως δοκιμάσω το αντίστοιχο που υπάρχει για την κυτταρίτιδα με την ελπίδα να έχει πιο θεαματικά αποτελέσματα!

Αυτά από εμένα. Ελπίζω να σας άρεσε.

Αν καμιά σας το έχει δοκιμάσει θα ήθελα να μου πει την άποψή της.

Φιλιά!!!