Monday 28 May 2012

May favorites!!!

Γεια σας!!

Πολύς καιρός χωρίς ποστ.. Μαθήματα και δουλειά με κράτησαν μακριά αλλά δε πειράζει.. σκέφτηκα να σας πω ποια ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα για το Μάιο!!

Και πάμε!

Επειδή ο Μάιος μπηκε με πολύ πολύ ήλιο (αν και τελευταία μας τα χάλασε) άρχισα να βάζω κανονικά αντηλιακό. Το χειμώνα συνήθως αρκούμαι στο SPF της ενυδατικής μου (κακώς)..


Δοκίμασα το καινούριο Solene με δείκτη προστασίας 30 για λιπαρές - μικτές επιδερμίδες και μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ! Ισχυρίζεται πως έχει ματ αποτέλεσμα, κάτι που βρίσκω ότι ισχύει σε ικανοποιητικό βαθμό για τη δική μου επιδερμίδα (μικτή προς λιπαρή και σκέτο λιπαρή ενίοτε). Μου αρέσει επίσης που το χρώμα του είναι προς το κίτρινο και όχι άσπρο γιατί δεν αφήνει αυτό το άσπρο στο δέρμα όπως πολλά αντηλιακά! Στα συν και η μυρωδιά αν και μερικές φορές μου φαίνεται πιο έντονη απ' όσο θα ήθελα.

Επίσης λατρεμένο το roll-on ματιών με χρώμα της Garnier! Το χρησιμοποίησα ακόμη πιο πολύ αυτό το μήνα που βαφόμουν κάπως πιο ελαφριά! Μου αρέσει που είναι τόσο ελαφρύ και δροσιστικό και μειώνει τους μαύρους κύκλους μου με πολύ φυσικό τρόπο. Γενικά έχω έντονους μαύρους κύκλους οπότε αν θέλω καλή κάλυψη σίγουρα δεν αρκεί. Όμως για το καθημερινό μου μακιγιάζ είναι τέλειο!


Για τέλεια κάλυψη στους μαύρους κύκλους χρησιμοποίησα το αγαπημένο μου concealer της Bourjois, Healthy mix. Πραγματικά το λατρεύω!

Στα χείλη μου αυτό το μήνα χρησιμοποίησα πάρα πολύ το Korres Mandarin lip butter στην απόχρωση Rose με SPF 15. Πολύ ενυδατικό και αφήνει ένα τέλειο φυσικό χρώμα στα χείλη. Επίσης αγάπησα το Colorsensational Popstick της Maybelline στην απόχρωση 020 Tropical Pink. Είναι ένα διάφανο "κραγιόν" που μυρίζει σαν γλυφιτζούρι και δίνει πού φυσικό χρώμα στα χείλη. Δεν είναι τόσο έντονο ροζ όσο φαίνεται στην ετικέτα του, στην υφή μοιάζει πολύ με το Universal lip glow της  L' oreal και το αποτέλεσμα είναι αρκετά πιο έντονο. Μου αρέσει πολύ!


Για το πρόσωπο αυτό το μήνα ανακάλυψα το 123 Perfect foundation της Bourjois το οποίο λάτρεψα! Είναι λίγο full-coverage (για τα δικά μου γούστα - για κάποια κοπέλα που θέλει full-full-coverage μάλλον δεν είναι) αλλά η υφή του και ο τρόπος που απλώνεται είναι τέλεια! Έτσι, το άπλωνα στο πρόσωπό μου με το πινέλο που είναι στη φωτογραφία της ARTDECO αφού πρώτα είχα απλώσει την ενυδατική μου με αυτό. Έτσι είχα ένα πιο sheer αποτέλεσμα. 

Για τα μάγουλα λάτρεψα το Lip & Cheek pot της Essence από τη σειρά Rebels. Εύκολο στην εφαρμογή και τέλειο χρώμα! 


Αυτές ήταν οι σκιές που φόρεσα αυτό το μήνα. Αριστερά είναι η 04 (Velvet touch shadow) της Seventeen και είναι ένα υπέροχο μωβ-μπλε ελεκτρίκ με glitter που το χρησιμοποίησα κατά βάση για να κάνω γραμμή eyeliner και είχε τέλειο αποτέλεσμα! Η μεσαία είναι η νέα μου αγαπημένη, η 020, Nude slip της Revlon, shimmery με υπέροχη υφή, απλώνεται εξαιρετικά και από τις λίγες που μπορώ να φορέσω χωρίς primer για αρκετές ώρες. Τέλεια για φυσικό look. Τέλος η pink sugar (αριθμό δε θυμάμαι και έχει σβηστεί) της Radiant. Τη χρησιμοποίησα είτε σε όλο το κινητό βλέφαρο, είτε σαν highlighter στο τόξο του φρυδιού. Είναι τελείως ματ και φυσική απόχρωση.


Στα νύχια μου δεν έκανα και πολλά αυτό το μήνα γιατί δυστυχώς άρχισαν να ξεφλουδίζουν. Οπότε τα μόνα χρώματα που πρόλαβα να φορέσω ήταν το 93 c'est la vie της Essence και το 87 ocean blue του Κορρέ. Το τελευταίο δυστυχώς δεν έχει τόσο καλή εφαρμογή αλλά σαν χρώμα με αποζημίωσε. 

Τελευταίο αγαπημένο οι Eviol μου. Κάθε βράδυ σπάω μια κάψουλα και απλώνω το λαδάκι στα νύχια μου. Δυστυχώς ακόμη δεν έχουν επανέλθει πλήρως οπότε δε τα βάφω ακόμη. Πάντως φαίνεται να κάνουν καλή δουλειά!

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου του Μαϊου. Εσείς τι χρησιμοποιήσατε αυτό το μήνα περισσότερο? Έχετε καμιά συμβουλή για τα ταλαιπωρημένα νυχάκια μου?